Annons:

Boka hotell i Hong Kong

Att resa till Hong Kong är att resa till en annan värld. På Resfeber kan du boka ett brett urval av hotell i Hong Kong både lätt och snabbt på nätet. Hos oss hittar du ett stort antal hotell i olika prisklasser och med olika lägen för att du alltid ska kunna hitta just det du letar efter.

Bo i direkt anslutning till flygplatsen eller välj bland ett stort antal centralt belägna hotell. Kanske vill du ta spårvagnen genom de backiga gatorna eller prova de nästan kilometerlånga rulltrapporna som forslar alla invånare ner på morgonen och upp på eftermiddagen. Ett annat alternativ är att ta någon av de tusentals röda taxibilarna som rullar på stadens gator.

Vill du uppleva den speciella atmosfären som
+

blandningen mellan brittiskt och kinesiskt ger här kan du välja ett hotell i den spektakulära hamnen. Här finns både skyskrapor och hav samt otroliga shoppingmöjligheter med mestadels väldigt låga priser.

Hong Kong är en pulserande stad där det bor sju miljoner människor på en yta om ca 1000 kvadratkilometer. Här finns bra mat, spännande nattliv och om du bokar resa och/eller hotell i Hong Kong på Resfeber blir det snart din tur att uppleva allt detta. Hong Kong är en pulserande stad där det bor sju miljoner människor på en yta om ca 1000 kvadratkilometer. Här finns bra mat, spännande nattliv och om du bokar resa och/eller hotell i Hong Kong på Resfeber blir det snart din tur att uppleva allt detta.

-
Kvällsvy skyskrapor i Hongkong.

Vädret i Hong Kong

19° max / 16° min

Växlingskurs

1 HKD / 1,23 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.