Annons:

Boka hotell i Goa

Långa vita stränder, vajande palmer, yoga, hinduiska tempel, vindaloo, elefanter och myllrande marknader. Indien är allt och lite till, besöksmålet som står högt på önskelistan för många resenärer. 

Resfeber erbjuder hotell i Goa för alla former av indiska äventyr. För dig som vill ha en skön badsemester med sand mellan tårna är ett tips att bo på ett hotell i den norra delen, till exempel vid Calangute, Baga och Anjuna. I den södra delen av Goa är atmosfären lite lugnare. Palolem anses av många vara Goas vackraste strand, lägg dig i skuggan under ett parasoll på en vacker strand och sippa på en iskall lemonad innan det är dags för ännu ett dopp i havet.

Goa
+

har en spännande historia och om du vill du uppleva vackra gator med pampig känsla  från kolonialtiden ska du satsa på ett hotell i  Old Goa, en stad som är klassad som världsarv. Efter en lång frukost på den svala terassen är du redo att ge dig ut och upptäcka staden.  Även Panaji bjuder på spännande stadsliv liksom Margao. 

I Goas finner du många underbara hotell, utbudet bjuder på allt från lyxiga  rum med havsutsikt och egen balkong till enklare charmiga boenden. Indien är kontrasternas land och du väljer själv hur du vill uppleva denna kontinent som myllrar av olika språk, färger, kulturer och städer.

-
Palolem Beach, Goa, Indien

Vädret i Goa

35° max / 25° min

Växlingskurs

1 INR / 0,15 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.