Annons:

Boka hotell i Reykjavik

Rykande vulkaner, storslagen natur och spännande resor till havs. Island har blivit ett allt mer populärt resmål. För dig som reser till vår nordiska granne är Reykjavik en bra utgångspunkt för att utforska den sagolika ön. Resfeber erbjuder ett flertal hotell i Reykjavik i olika prisklasser.

För dig som är längtar efter varma bad är ett tips att välja att bo i närheten av Laugardalu. Förr i tiden var det här en plats dit stadens kvinnor gick för att tvätta. I dag ligger ett stort rekreationsområde här med bland annat swimmingpool och en vacker botanisk trädgård. Under en vinterweekend finns även möjlighet att åka skridskor!

Älskar du att bo i pampiga miljöer med en
+

fläkt av forna tider? Satsa i så fall på ett hotell i Reykjaviks centrala delar. Från centrum har du också nära hamnen och stadens krogliv.

Reykjavik har börjat uppmärksammas allt mer för sin design. Den modeintresserade hittar flera mindre designerbutiker i närheten av Laugavegur och Skolavördustígur. Även Kringlan och Smáralind har mycket att erbjuda shoppingentusiasten.

Något som kan vara härligt är bo i närheten av stranden, vad sägs om att vakna på morgon och se ut över det isiga mäktiga havet och valarna?  Välj ett strandnära Hotell i Reykjavik för en oförglömlig vistelse.

-
Gatuvy, Reykjavik, Island.

Vädret i Reykjavik

6° max / 1° min

Växlingskurs

1 ISK / 0,09 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.