Annons:

Boka hotell i Tel Aviv

Längs Medelhavet hittar du Israels näst största stad - hippa Tel Aviv! Resfeber hjälper dig att boka hotell i Tel Aviv, staden som tack vare sin ungdomliga karaktär börjat locka turister från hela världen. När du bor på hotell i Tel Aviv kommer du märka att dina rumsgrannar är från nästan varje land i världen. Somliga reser hit från Svalbard, somliga från Mecka, den gemensamma nämnaren är längtan efter att uppleva Tel Aviv.

Bland Tel Avivs största sevärdheter vill Resfeber framhålla Shalomtornet, med sin
+

fantastiska utsikt över staden från 30:e våningen. Den som vill frottera sig bland lokalbefolkningen och samtidigt få testa stadens dignande shoppingutbud bör ta en promenad längs Rehov Allenby, och för den som vill bo på lyxhotell i Tel Aviv har Resfeber ett antal goda alternativ längs Medelhavets strand.

I Tel Aviv tar du dig lättast runt med hjälp av stadens bussnätverk. Resfeber ordnar gärna ett hotell i Tel Aviv nära stadens stora busstation som fungerar som knutpunkt för kollektivtrafiken i Tel Aviv. Hotellstandarden i Tel Aviv är god, så vi garanterar dig som bor på hotell i Tel Aviv en finfin upplevelse, med stekande sol, falafel och folkvimmel.

-
Solnedgång över Tel Aviv, Israel.

Vädret i Tel Aviv

28° max / 24° min

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.