Annons:

Boka hotell i Tel Aviv

Längs Medelhavet hittar du Israels näst största stad - hippa Tel Aviv! Resfeber hjälper dig att boka hotell i Tel Aviv, staden som tack vare sin ungdomliga karaktär börjat locka turister från hela världen. När du bor på hotell i Tel Aviv kommer du märka att dina rumsgrannar är från nästan varje land i världen. Somliga reser hit från Svalbard, somliga från Mecka, den gemensamma nämnaren är längtan efter att uppleva Tel Aviv.

Bland Tel Avivs största sevärdheter vill Resfeber framhålla Shalomtornet, med sin fantastiska utsikt över staden från 30:e våningen. Den som vill frottera sig bland lokalbefolkningen och samtidigt få testa stadens dignande shoppingutbud bör ta en promenad
+

längs Rehov Allenby, och för den som vill bo på lyxhotell i Tel Aviv har Resfeber ett antal goda alternativ längs Medelhavets strand.

I Tel Aviv tar du dig lättast runt med hjälp av stadens bussnätverk. Resfeber ordnar gärna ett hotell i Tel Aviv nära stadens stora busstation som fungerar som knutpunkt för kollektivtrafiken i Tel Aviv. Hotellstandarden i Tel Aviv är god, så vi garanterar dig som bor på hotell i Tel Aviv en finfin upplevelse, med stekande sol, falafel och folkvimmel.

-
Solnedgång över Tel Aviv, Israel.

Vädret i Tel Aviv

20° max / 13° min

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.