Annons:

Boka hotell i Bergamo

Italiens kanske charmigaste stad är fortfarande nästintill okänd för turister, trots att landet om och om igen besöks av svenskar som söker sol, kultur och god mat i bästa natur. Väldigt få har dock hittills tagit sig tiden att bo på hotell i Bergamo, men det lär det bli ändring på snart spår vi på Resfeber. Därför har vi tagit fram ett stort antal kvalitetssäkrade hotell i Bergamo, för att göra det lättare för dig att uppleva just den där Italiensemestern som Rom aldrig kunnat bjuda på.

Under din visit i Bergamo kan du sätta dig på en uteservering och lyssna på Gianna Nannini samtidigt som du dricker ett glas cava och en kaffe till det. Här är stadskärnan liten och
+

pittoresk och omges av natursköna berg. På Piazza Vecchia omges du av cyklande glada italienare som gärna bjuder på en ciabatta och lokala insidertips. Här finns det ett stort utbud av caféer, barer och restauranger som erbjuder lokala specialiteter och kall öl till den svettige turisten. Inte för långt bort ligger Santa Maria Maggiore, stadens viktigaste byggnad, en katolsk basilika från 1137.

Oändligt mycket upplevelser och äventyr väntar dig i Bergamo. Bussar och tåg till Milano går hela tiden för den som är sugen på en shoppingtripp, och Resfeber ordnar gärna ett hotell i Bergamo som ligger nära centralstationen för att göra din resa så bekväm som möjligt. Hotellstandarden är relativt god här, men tänk ändå på att du bokar ett hotell med tre stjärnor eller mer om du vill ha riktigt hög standard under din semester i Bergamo.

-
Bergamo, Italien.

Vädret i Bergamo

16° max / 10° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,06 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.