Annons:

Boka hotell i Bologna

Resfeber erbjuder hotell i Bologna i alla prisklasser. Bologna kallas ofta för "la rossa", den röda. Anledningen till det blir du snart varse när du kommer dit: en stor del av byggnaderna i centrum är rödtonade. De flesta av våra hotell ligger innanför stadens sexkantiga ringmur, vilket gör att du får nära till det mesta, inklusive många av stadens berömda restauranger. Vill du verkligen bo mitt i smeten rekommenderar vi ett hotell i närheten av Piazza Maggiore. Här hittar du Fontana del Nettuno, och, en liten bit bort, Piazza Vittorio Emmanuele. Där står en av Bologna största kännetecken, de två lutande tornen från 1100-talet.

Många väljer också att bo något längre norrut, i
+

närheten av centralstationen. Här har du nära till det moderna konstmuséet MAMbo och till flera stora parker. Missa inte heller att besöka Europas äldsta universitet.

Resfeber är din resebyrå på nätet, där du snabbt och enkelt kan boka bra och prisvärda hotell i Bologna.

-

Vädret i Bologna

15° max / 5° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,16 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.