Annons:

Boka hotell i Capri

Planerar du en resa till Capri? Resfeber kan erbjuda ett brett utbud av hotell på Capri från lyx till budget. Välja mellan flera högklassiga hotell på Capri, antingen i själva huvudorten eller i Anacapri som ligger i bergen i väster.

Vill du bo riktigt centralt med det mesta inom promenadavstånd kan du boka lyxigt boende nära Piazettan med närhet även till hamnen och folkvimlet runt omkring den. Längs de backiga gatorna i staden finns mycket att se och uppleva och en överdådig miljö att njuta av. Föredrar du att bo uppe i de svindlande vackra bergen finns fler prisvärda hotell av hög klass att välja på i närheten av San Michele-kyrkan och den magnifika villan San Michele som uppfördes av svensken Axel Munthe i
+

slutet av 1800-talet. Ett fantastiskt utflyktsmål som absolut inte får missas oavsett om du valt ett boende i närheten eller inte.

Capri är ett fantastiskt resmål med magnifika naturscenerier såsom Blå grottan, men också genom sitt fantastiska läge utanför Sorrentohalvön med Medelhavet ständigt närvarande som kuliss och du kan boka både resa och hotell direkt på Resfeber.

-
Vid havskanten på Capri, Italien.

Vädret i Capri

16° max / 14° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,16 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.