Annons:

Boka hotell i Cervinia

En charmig liten skidort med stora möjligheter - så kan Cervinia enkelt beskrivas. Du kommer inte ha några problem med att hitta ett passande hotell i Cervinia. Skidorten har nämligen ett stort fokus på sina besökare.

I Cervinia, som tillhör ett av Europas allra största skidområden, bor du perfekt mellan bergsmassiven Monte Rosa och Matterhorn. Hur du vill bo, och vilken typ av hotell du väljer för din vistelse i Cervinia beror såklart på dina preferenser. Traditionellt, i en mysig alpmiljö av trä? Eller rent av ett stilrent och modernt lyxhotell? Vi på Resfeber har listat alla tänkbara alternativ för ditt boende i Cervinia.

Efter en aktiv dag i backarna kan du njuta av det avslappnade nöjeslivet i mysiga
+

miljöer med en afterski på något av ortens uteställen, eller i någon av hotellens härliga restauranger och barer.  Du hittar trevliga alternativ både i resorten och i bergen.

Ta med familjen och njut av en oförglömlig skidsemester bland de höga bergen i soliga backar och i familjevänliga områden. På Resfeber kan du hitta din favorit bland billiga hotell i Cervinia, och njuta av allt vad denna barnvänliga, snösäkra och otroligt charmiga skidort har att erbjuda!

-

Vädret i Cervinia

6° max / -4° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,07 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.