Annons:

Boka hotell i Gardasjön

Nära storstäder med högt tempo som Milano och Genoa finns en liten undangömd pärla. Vi pratar givetvis om Gardasjön, som kallats en av världens lugnaste och skönaste platser. Gå igenom utbudet av såväl billiga hotell vid Gardasjön, som lyxhotell av högre rang. På Resfeber hittar du det perfekta boendet – vad du än söker efter.

Vi tvekar inte när vi utnämner Gardasjön till Italiens lustgård, och har därför valt att arbeta fram en stor mängd olika alternativ på hotell vid Gardasjön. Perfekt för dig som längtar efter en härlig resa till natur och skönhet i utlandet.

För att ta sig till Gardasjön och städerna däromkring är det en bra
+

idé att flyga till Veronas stora flygplats. Därifrån tar du en buss till staden Garda och vips är du på plats i en av de sköna orterna runt sjön. Vi på Resfeber tycker att Gardasjön borde ses av alla. Boka ditt hotell vid Gardasjön nu direkt!

-

Vädret i Gardasjön

Ingen väderdata

Växlingskurs

1 EUR / 10,06 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.