Annons:

Boka hotell i Sardinien

Resfeber erbjuder hotell på Sardinien, Italiens största och kanske charmigaste ö. Hos oss kan du boka hotell över hela ön som till exempel i Cagliari, Sasseri eller medeltidsstaden Alghero. Upptäck de magiska stränderna och häftiga städerna så snart som möjligt - boka en resa till Sardinien tillsammans med oss på Resfeber, din resebyrå online.

Sardinien är ständigt märkt av det vatten som omger ön från håll och kanter. Längs de otämjda stränderna i Costa Verde kan du se hur havet möter öns egen natur med enorm styrka. I Cagliari kan du gå på Serie A-fotboll med svenske Albin Ekdal som frontfigur, och för den som önskar är det enkelt att boka ditt hotell på
+

Sardinien i San Teodoro, en fantastisk stad för en sol- och badsemester.

På Sardinien är det lätt att ta sig runt med bil, och vi på Resfeber hjälper gärna till med bokning av fordon. Om du hellre önskar resa kollektivt finns det gott om bussar mellan städerna på Sardinien. Bussarna kostar inte alls särskilt mycket och är ett perfekt alternativ för den som reser miljömedvetet. Resfeber erbjuder gott om hotell nära centralstationer såväl som flygplatsen Cagliari-Elmas, där du sannolikt landar på Sardinien. Tänk på att hotellstandarden är lite lägre på Sardinien än i Sverige. Se därför till att boka ett åtminstone trestjärnigt alternativ om du prioriterar komfort.

-
Badvik på Sardinien, Italien.

Vädret i Sardinien

12° max / 6° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,18 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.