Annons:

Boka hotell i Sorrento

Enastående utsikter, romantiska omgivningar, utmärkt shopping och ett rikt kulturliv - låter det som något för dig? Då är vi på Resfeber glada att kunna erbjuda en rad utomordentliga hotell i Sorrento. Staden Sorrento är ett utsökt semesterparadis i södra Italien, som är lika omtyckt av italienarna själva, som av oss utländska besökare.

Sorrento ligger på den västliga sidan av halvön och bjuder på en fullkomligt underbar utsikt ut över den vackra Neapelbukten, och kustvägen längs området klassas ofta som en av de vackraste panoramavägarna i världen!

Eftersom att staden ligger belägen uppe på en platå som sluttar ner mot havet, är Sorrento en sedan länge
+

omtyckt och välbesökt badort. Många av hotellen Resfeber erbjuder ligger längst kusten med fantastisk havsutsikt.

Kommunikationsmöjligheterna i staden är många. De mest frekvent använda kollektivalternativen utgörs av pendeltåg och färjor. Om du vill ta dig runt i området på egen hand är det smidigaste sättet att hyra en moped under din vistelse.

I denna vackra stad kan du välja och vraka bland kända sevärdheter. Några exempel på dessa är bland annat vulkanen Vesuvius, den antika och historiskt intressanta staden Pompeji, som absolut är värd en dagsutflykt, samt Piazza Tasso som är huvudtorget mitt inne i Sorrentos hjärta.

Genom att boka ditt hotell i Sorrento kan du verkligen njuta av det goda livet, i form av god mat, fina viner, ett rikt kultur- och historieutbud samt ett sprudlande aktivt stadsliv!

-
Vy över Sorrento, Italien.

Vädret i Sorrento

10° max / 8° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,18 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.