Annons:

Boka hotell i London (CA)

Varför inte testa ett annat London? Närmare bestämt det London som vi hittar på andra sidan Atlanten, i den kanadensiska provinsen Ontario. På Resfeber kan vi presentera flera olika hotell i London, Kanada – boka det som passar dig bäst! 

Om du vill bo nära grönområden i den mysiga kanadensiska staden är tipset att kolla efter hotell som ligger nära några av de många fina parkerna som finns i London, exempelvis Gibbons Park, Westminster Ponds eller Komoka Provincial Park.

Mest känt är nog London ändå för sitt anrika universitet – Univeristy of Western Ontatrio, och kanske är det rentav i det syftet du åker hit? Oavsett vilket är universitetsområdet väl värt ett besök,
+

med tanke på sitt fina läge och härliga internationella atmosfär.

Klicka runt bland alla billiga hotell i London, Kanada, som vi på Resfeber har valt för att göra din vistelse i universitetsstaden så skön som möjligt! 

-

Vädret i London (CA)

8° max / 2° min

Växlingskurs

1 CAD / 6,94 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.