Annons:

Boka hotell i Gran Canaria

Har du redan bestämt dig för vilken typ av semester du är ute efter? Gran Canaria har nämligen en stor variation av utbud och på Resfeber har vi listat de allra bästa alternativen av såväl billiga hotell på Gran Canaria, som lyxhotell på ön.  Här hittar du vad du söker, vare sig du är ute efter pulserande nattliv eller en mer rofylld vistelse.

Klimatet på Gran Canaria är väldigt speciellt och variationsrikt. Den södra kusten med orter som Arguineguin lämpar sig exempelvis perfekt för vindsurfing.  Även landskapet är väldigt varierande, vilket är som gjort för sportaktiviteter av många olika slag. Sugen på skaldjur, fisk och pittoreska miljöer? Boka hotell i Puerto de
+

Morgan, den lilla fiskeorten på Gran Canarias sydvästra sida.

Om shopping, uteliv och lite mer fart passar dig bättre ska du satsa på att bo i Las Palmas – med sina närmare 400 000 invånare är den öns storstadsrepresentant.

Att hitta ett hotell på Gran Canaria är inte svårt, frågan är bara vad som passar dig bäst. Bläddra bland vårt stora utbud här på Resfeber och boka det perfekta boendet för dig. 

-
Buganvilla på Gran Canaria, Kanarieöarna, Spanien.

Vädret i Gran Canaria

18° max / 14° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,04 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.