Annons:

Boka hotell i Los Cristianos

Los Cristianos är en kanarisk fiskeby på Teneriffas sydkust. Idag fiskas det dock inte så mycket längre, däremot finns det många olika typer av hotell i och runt själva samhället. Här, liksom på övriga Teneriffa är standarden god och servicenivån hög. Boka ditt boende på Resfeber med utgångspunkt från dina specifika önskemål. Los Cristianos är perfekt för den som gillar mycket sol och bad men även vill ha en touch av den genuina atmosfären. I Los Cristianos hittar du lyxhotell, men också riktigt billiga hotell för den som vill använda pengarna till annat än boende.

Det finns mycket att upptäcka både i Los Cristianos och på resten av ön. Strunta i stranden
+

någon dag och åk på utflykt till Teide eller kanske den charmiga staden Puerto de la Cruz i norr. Utforska närområdet och strosa runt på gågatorna eller ta en tur till hamnen. Följ med ut på en fisketur på Medelhavet. Reser du med familjen kanske vattenlandet Aqua Park lockar.
Los Cristianos har så gott som vuxit ihop med Playa de las Americas och tillsammans är dessa två orter de mest besökta på hela ön. Det är lätt att förstå varför; här finns allt som behövs för en härlig semester.

Våra utvalda hotell i Los Cristianos bokar du på Resfeber. Sedan kan du se fram emot riktigt sköna dagar på Teneriffas sydkust.

-

Vädret i Los Cristianos

16° max / 12° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,16 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.