Annons:

Boka hotell i Teneriffa

På Resfeber kan du snabbt och lätt boka ditt boende vare sig du söker lyxiga eller billiga hotell på Teneriffa. Vi har ett stort utbud av hotell i alla prisklasser på denna grönskande ö. På sydkusten ligger badorterna som pärlband med ljuvliga sandstränder och en sol som nästan alltid skiner. I huvudstaden i norr Santa Cruz de Tenerife hittar du stadens puls, museer och nattliv men även där finns många fina stränder inom räckhåll.

För alla som gillar småstadens charm är Puerto de la Cruz ett bra alternativ. Här råder den typiskt kanariska atmosfären och du hittar även intressanta utflyktsmål. När du bokar hotell på Teneriffa kan du vara säker på att få bra boende.
+

Här har man lång erfarenhet av turister från stora delar av världen. Trots det kan man fortfarande hitta små sömniga, genuina byar på denna grönskande ö. Hyr gärna bil och gör en utflykt längs de utmärkta vägarna och upplev Teneriffa bortom turiststråken. Det finns mycket att upptäcka och en färd till Spaniens högsta berg Teide är så gott som obligatorisk. Härifrån är utsikten helt fantastisk och även de omgivande lavafälten, där astronauter en gång lär ha övat inför första månfärden, är en upplevelse.

Välj ditt hotell på Teneriffa och boka det som passar dina behov bäst. Det finns alltid något som passar, vare sig du reser med kompisar eller familj.

-
Strand på Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien

Vädret i Teneriffa

20° max / 14° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,06 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.