Annons:

Boka hotell i Shanghai

Shanghai bubblar av liv, energi, business och stil! Vi på Resfeber erbjuder mängder av hotell i Shanghai som passar varje plånbok och smak, alla noggrant utvalda för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse under din resa.

Yuyuanträdgårdarna, de många templen kring stadskärnan och vattenstaden Zhujiajiao kontrasterar mot den moderna skyskrapsarkitektur som präglar kuststaden Shanghai. Här finns något för alla, inte bara den som är ute efter snabba bilar och höga hus – välj ditt boende helt efter tycke, smak och behov.

Shanghais tunnelbanesystem är välfungerande och byggs ständigt ut. Lokalbefolkningen föredrar dock, lite i hemlighet, att röra sig med stadens något
+

billigare och ännu större bussystem. Med buss kan din resa ta lite längre tid, men du får å andra sidan fantastiska utsikter.  Du hittar många billiga hotell i Shanghai som ligger på bekvämt avstånd till buss- och tunnelbaneknutpunkter.

Även du som behöver ta dig vidare från Shanghai hittar en mängd hotell nära den stora flygplatsen Pudong International Airport.

Hotellstandarden i Shanghai är generellt sett god, så du kan räkna med en god upplevelse i staden oavsett vilket av våra hotell du väljer i Shanghai.

-
Skyline Shanghai, Kina.

Vädret i Shanghai

12° max / 7° min

Växlingskurs

1 CNY / 1,38 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.