Annons:

Boka hotell i Dubrovnik

Hör historiens vingslag och njut av salta bad i Dubrovnik! På Resfeber hittar du enkelt och smidigt bra och prisvärda hotell i Dubrovnik. Här finns boenden i alla prisklasser, och oavsett om du vill bo på lyxhotell precis vid vattnet eller hitta ett charmigt budgethotell inne i staden så kommer du att hitta något som faller dig i smaken.

Dubrovnik är känd för sin magnifika natur och fantastiska historia. Här kan du njuta av salta bad i det blåaste vatten du kan tänka dig, eller flanera omkring bland de fascinerande medeltidsbyggnaderna i den gamla delen av staden. Från Dubrovnik är det också enkelt att ta sig ut till någon av de många natursköna öarna runt omkring med båt. Passa på att insupa det rika
+

kulturlivet och njut av de fantastiska skaldjuren Dubrovnik har gjort sig känt för.

Om du ska resa vidare i Kroatien eller någon annanstans så hittar du även prisvärda hotell i närheten av Ćilipi, Dubrovniks flygplats.

På Resfeber är det enkelt att smidigt att hitta billiga hotell i Dubrovnik. Gemensamt för alla boenden på Resfeber är att de noggrant har valts ut av oss, för att du ska få så mycket valuta för pengarna som möjligt. Dygnet runt kan du enkelt hitta ett hotell som passar din budget och vara säker på att du har en härlig semester framför dig.

-
Vy över Dubrovnik, Kroatien

Vädret i Dubrovnik

17° max / 9° min

Växlingskurs

1 HRK / 1,38 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.