Annons:

Boka hotell i Pula

I Pula hittar du allt vad du önskar av Kroatien - bad, kullersten och värmande sol - och du bokar smidigast och bäst ditt hotell i Pula med Resfeber, din resebyrå på nätet.

Pula är en stad med ett rikt kulturellt arv. Här finns gammal romersk arkitektur - missa inte amfiteatern Arena - och här bodde världsberömde författaren James Joyce under det tidiga 1990-talet. Det är inte konstigt att staden har lockat kreativa själar i alla tider. De unika omgivningar som finns i och kring Pula ger staden en särskild karaktär och ett imponerande språk. I Pula har du nära till allt. Bokar du ett centralt hotell i Pula med Resfeber kan du nästan garanterat ta dig vart du vill till fots.

Kroatiens största filmfestival
+

hålls i Pula varje sommar. Den får du inte missa om du är i Kroatien och sugen på en spännande kulturupplevelse. Omkring staden kan du åka ut på arrangerade fiskeresor, leta efter spår av fortifikationer från andra världskriget eller ta varma bad längs stranden.

Resfeber erbjuder många billiga hotell i Pula men även en hel del lyxigare. Kom ihåg att för den som prioriterar komfort är det bra att tänka på att hotell i Kroatien ofta håller lite lägre standard än i Sverige. Det kan därför vara klokt att boka in sig på ett av Resfebers hotell med tre stjärnor eller mer om du vill ha en så bekväm vistelse som möjligt i Pula.

-

Vädret i Pula

15° max / 7° min

Växlingskurs

1 HRK / 1,38 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.