Annons:

Boka hotell i Split

Tänker du resa till Split? Ett utmärkt val! Denna dalmatiska pärla till hamnstad är väl värd ett besök. Här på Resfeber kan du smidigt och enkelt boka boende i staden. Vi har letat upp en samling bra och billiga hotell i Split som vi med varm hand kan rekommendera.

Splits historiska stadskärna valdes till ett av Unescos världsarv 1979. Är du intresserad av gamla, vackra byggnader, folkliv och ett stort utbud av restauranger, butiker och barer är det definitivt i den här delen av Split du ska boka ditt hotell. Vill du fortfarande bo centralt, och dessutom ha nära till vattnet finns det många hotell i närheten av Aci Marina, väster om Diocletianus palats.

Från Splits flygplats tar du dig enkelt till ditt hotell, vare sig
+

du har valt att bo i stadskärnan eller närmare havet. Välj mellan flygbuss eller taxi för smidig transfer. Variationen av hotell i Split är stor, och därför finns det boende som passar alla plånböcker. Vill du slå på stort finns det flertalet lyxhotell med spaanläggningar och andra bekvämligheter att välja mellan. Valet är ditt – gå igenom vårt utbud av hotell och boka ditt favoritboende. 

-
Vy över Split, Kroatien.

Vädret i Split

17° max / 10° min

Växlingskurs

1 HRK / 1,38 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.