Annons:

Boka hotell i Zadar

Funderar du på att åka till Zadar? Ett bra val, staden har mycket att erbjuda. Här på Resfeber kan du dessutom boka ett hotell i Zadar snabbt och enkelt. Vi har valt ut några av de bästa och mest prisvärda alternativen som vi har hittat i den kroatiska kuststaden.

Den första frågan du bör ställa dig är om du framför allt vill ha nära till en badstrand eller om det är viktigare för dig att ha många restauranger och butiker i närheten av hotellet. Zadars mysiga gamla stad ligger nämligen på en halvö, förbunden med fastlandet med en gångbro. Här hittar du folklivet, restaurangerna, barerna och även färjorna som tar dig till övärlden utanför. Här, på halvöns
+

nordvästra spets, hittar du även den berömda havsorgeln. Den är en arkitektonisk konstinstallation - i en av bryggornas trappor har man byggt in ett unikt musikinstrument. Med havsvågornas hjälp pressas luft in i rör som finns inbyggda under bryggan. Rören ger då ifrån sig slumpmässiga men harmoniska toner, till glädje för dem som sitter och ser solen gå ner över havet.

Prioriterar du i stället närhet till en badstrand bör du leta efter ett hotell norr om Zadars gamla stad. Här är bebyggelsen nyare, med praktfulla trädgårdar som fullkomligt svämmar över av frukter och blommor under sommarmånaderna.

-
Hus i Zadar, Kroatien.

Vädret i Zadar

17° max / 8° min

Växlingskurs

1 HRK / 1,38 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.