Annons:

Boka hotell i Kuala Lumpur

Boka ditt hotell i Kuala Lumpur hos Resfeber! Vi har mängder av boendealternativ i Kuala Lumpur som passar dig oavsett om du är i Malaysia för att festa, jobba eller umgås med dina nära och kära i en spännande stad. Hotellen här håller som regel en väldigt god standard.

För dig som är i Kuala Lumpur för att festa ordnar vi gärna hotell i Bangsar-område. Där kan du både gå på bar och klubba hela natten till musik från hela världen. Här slutar aldrig festen! Dessutom har du nära till Midvalley där du
+

på dagarna kan shoppa nästintill vad som helst till fyndpriser. Är du i staden på jobbuppdrag kan kanske ett boende i Kuala Lumpurs businessdistrikt locka: vi på Resfeber har många alternativ för dig som vill bo i det så kallade Golden Triangle. Där finns också största delen av Resfebers lyxhotell i Kuala Lumpur.

För en mer familjeanpassad semester så kan du t.ex. välja ett hotell i Brickfields, nära Kuala Lumpurs knutpunkt för kollektivtrafik, KL Sentral, och med gott om spännande restauranger och shopping. Härifrån kan du också ta något av stadstågen till Old Town-stadsdelen där du kan shoppa och promenera på klassiskt malaysiskt vis. Från KL Sentral går det flygtransfers till Kuala Lumpur International Airport, naturligtvis kan vi även erbjuda hotell nära flygplatsen.

-
Petronas Twin Tower, Kuala Lumpur, Malaysia.

Vädret i Kuala Lumpur

34° max / 24° min

Växlingskurs

1 MYR / 2,32 SEK

Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
Resevillkor
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.