Annons:

Boka hotell i Langkawi

Dags att fly till ett semesterparadis med enastående varmt klimat, god mat och maximal avkoppling? Då kan vi på Resfeber glatt meddela att vi erbjuder en rad fina och billiga hotell i Langkawi, Malaysias vackra ögrupp.

Boka ett hotell nära Telaga hamn för att ha nära till Langkawi Beach och samtidigt alltid känna att du bara är minuter ifrån nästa Langkawi-ö, där du kan utvidga dina badupplevelser ytterligare.

Vill du till stranden så fort du landat? Boka då ett hotell nära Pantai Cenang Beach eller Laman Padi Langkawi. Både stränderna ligger i nära anslutning till Langkawis flygplats. Dessutom finns Underwater World och Cenang shoppingcenter inte långt härifrån.

När du letar efter
+

hotell i Langkawi och är ute efter mer att se och göra är Kuah ett bra alternativ. Kuah är huvudorten och hjärtat av Langkwai. Här har du nära till sevärdheter som Al-Hanas moské och den praktfulla CHOGM-parken. Den shoppingsugne hittar även Parade MegaMall och Langkwais roliga nattmarknad här.

Vill du lyxa till det? På Resfeber har vi tagit fram ett fint urval av de absolut bästa lyxhotellen i Langkwai. Oavsett vad du är ute efter för boende för din Langwaki-semester hittar du det här på Resfeber!

-
Solnedgång över strand på Langkawi, Malaysia.

Vädret i Langkawi

33° max / 26° min

Växlingskurs

1 MYR / 2,16 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.