Annons:

Boka hotell i Marrakech

Boka ditt hotell i Marrakech med Resfeber, vi erbjuder allt från lyxhotell till budgetalternativ. Njut av vackra stränder, storslagna monument, sköna parker, god mat och spännande shopping. Varför inte bo på en lyxig resort i Marrakech och varva upptäktsfärder i staden med härliga lata dagar vid polen.

Kanske det allra viktigaste att se i Marrakech är Palmeraie, stadens enorma park och gröna lunga. På kvällarna gillar lokalbefolkningen att hänga på Djemaa El-Fna, ett torg där tempot ständigt är högt och skratten avlöser varandra. Boka ett centralt beläget hotell om du vill bo nära alla häftiga sevärdheter. Fundera inte - upplev Marrakech!

Att bo på hotell i Marrakech är relativt
+

billigt och prisvärt men standarden är lite lägre än i Sverige. Om du vill ha ett boende med hög standard så rekommenderar vi att du bokar ett hotell med minimum tre stjärnor för bästa möjliga upplevelse. 

-

Vädret i Marrakech

16° max / 7° min

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.