Annons:

Boka hotell i Mauritius

Det är nog få som inte tänker på lyx när Mauritius kommer på tal. Och ja, lyxhotell finns det i mängder att välja bland på denna paradisliknande ö. Men även du som är ute efter en fantastisk semester utan att för den sakens skull spendera massa pengar hittar här på Resfeber många olika billiga hotell på Mauritius.

Bokar du ett hotell nära den bländande vackra stranden Flic-en-Flac Beach har du nära till allt du kan tänkas behöva och önska under din solsemester. För dig som vill addera lite golfande till det ljuva livet på ön finns Tamarina Golfklubb i närheten av stranden. Eller varför inte åka iväg med familjen på en dagsutflykt till Caselaa natur- och
+

nöjespark?

För dig som vill surfa kan det vara en god idé att kolla in hotell på östra sidan av Mauritius – här är det nämligen något blåsigare än på den västra sidan av ön.

Några sevärdheter du inte bör missa under din semester är exempelvis den botaniska trädgården, marknaden i Port Louis och Eureka House – som du enkelt tar dig till med buss eller taxi från ditt hotell.

Oavsett vilket av våra utvalda hotell på Mauritius som du väljer kommer du att ha en fantastisk vistelse – så klicka runt och välj det boende som passar just dig bäst. 

-
Paradisstrand på Mauritius.

Vädret i Mauritius

27° max / 23° min

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.