Annons:

Boka hotell i Monaco

Semestra med stjärnorna! På hotell i Monaco har du alltid lyxen max en armlängd bort. Hit åker världens kändiselit när de vill koppla av från pulsen i LA, New York och London och istället åka yacht i några veckor. Även du kan bo på lyxhotell i Monaco! Boka din resa med Resfeber som har utvalda hotell av högsta standard i Monaco. Vi garanterar att du får en strålande solsemester i det lilla men ack så sköna landet längs Frankrikes Medelhavskust, där vi erbjuder mängder av boendealternativ till rätt pris.

I Monaco finns det mängder av sevärdheter. Många trivs bäst med att bara flanera längs hamnens kant, där enorma lyxyachter vilar invid det blå havet. Andra fullkomligen
+

älskar att shoppa på unika och exklusiva affärer som Galerie Moghadam. Alla kända märken är representerade längs shoppingstråken och på Davidoffs egen butik går det att köpa några av de finaste cigaretterna och cigarrerna i världen. Gå ut och ät på restaurang Louis XV, som är känd som områdets kanske allra främsta kulinariska upplevelse! Här sitter stjärnorna vid mysiga bord och äter marinerad kronärtskocka, lammfilé och gåslever under dagar, kvällar och nätter.

Monaco är ett bra alternativ även för budgetresenären. Vi erbjuder naturligtvis också billiga hotell i Monaco som alla möter våra höga kvalitetsstandarder. För budgetresenären räcker det ofta att promenera omkring i staden och slås av de magnifikt lyxiga omgivningarna. 

-

Vädret i Monaco

15° max / 11° min

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.