Annons:

Boka hotell i Ålesund

När du bor i Ålesund befinner du dig i ett av Norges kanske vackraste områden vid Geirangefjord, som är omgiven av rik natur, vattenfall och stora klippor. Här kan du hyra kanot, fiska, vandra och klättra.  Boka ett av våra billiga hotell i Ålesund och säkra en fantastisk Norgesemester.

Ålesund är känt för sin fantastiska arkitektur i jugendstil och dess vackra natur. Väljer du att bo på ett hotell i hjärtat av Ålesund har du gångavstånd till Jugendstilssenteret, vilket är ett av Ålesunds måste-besök. Ålesund museum, Ålesund kyrka och Sunnmore Museum är andra platser i staden som är väl värda ett besök. Du tar dig enkelt till de olika sevärdheterna
+

från ditt hotell i Ålesund när du bokar ditt boende här på Resfeber, eftersom alla våra hotell är centralt belägna.

Ålesund Airport, Viga ligger bara 20 minuter från Ålesund centrum och du tar dig enkelt till och från flygplatsen med buss, tåg eller taxi. 

Besök vårt vackra grannland Norge och boka ett hotell i Ålesund med Resfeber!

-

Vädret i Ålesund

4° max / 0° min

Växlingskurs

1 NOK / 1,08 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.