Annons:

Boka hotell i Bergen

Upplev Norges magiska natur! På Resfeber hittar du en mängd olika typer av hotell i Bergen – oavsett om du är ute efter budgetboende eller vill bo på lyxhotell så kommer du att hitta ett alternativ som faller dig i smaken.

Förutom den magnifika naturen är Bergen också känt för sina museum och många trevliga restauranger, som förvandlar delar av den norska naturen till högklassiga måltider. Bo på hotell i Bergen och stanna i staden eller ge dig ut på fjällvandring, i Bergen är naturen aldrig långt borta!

Gemensamt för alla hotell som du hittar är att de är noggrant utvalda av oss på Resfeber, så att du ska få så mycket för pengarna som bara
+

möjligt.

Norge är som bekant ett dyrare land än Sverige, men standarden på hotell är ungefär samma, och du kan därför tänka precis likadant som du skulle gjort i Sverige när det gäller stjärnor och standard för hotell i Bergen.

-

Vädret i Bergen

8° max / 5° min

Växlingskurs

1 NOK / 1,09 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.