Annons:

Boka hotell i Bodö

Upplev den vackra nordnorska kusten i Bodö! Vi på Resfeber hjälper dig att boka ett hotell i Bodö som passar just dina behov och budget.

Bodö ligger på en halvö längs den nordnorska kusten, endast 90 minuter från Oslo med flyg. Oavsett om du vill shoppa i något av stadens köpcentrum, gå på museum eller ägna dig åt fiske och friluftsliv så har Bodö något för dig. Vi erbjuder hotell i Bodö som ligger centralt och samtidigt på bekvämt avstånd från flygplatsen och havet.

Besök någon av stränderna vid Nordsia eller paddla ut till Paradisbukten. Ät en glass i småbåtshamnen och njut av vädret. Varför inte ta en båttur ut till det idylliska
+

Kjerringøy och besöka den gamla och välbevarade handelsplatsen?

Skulle den nordnorska värmen skylta med sin frånvaro så hittar du ett av landets bästa inomhusbad på Bodö Spektrum. Här kan du välja mellan bubbelpool, vågmaskin, utomhuspool och motionsbassäng.

Utanför Bodö ligger världens starkaste tidvattensström, Saltströmmen (Saltstraumen på norska). Här kan vattenvirvlarna bli så stora som 10 meter i diameter och 5 meter djupa. Båten tar dig tillräckligt nära så att du känner av de starka strömmarna men inte så pass nära att det blir farligt. Det är en upplevelse som inte får missas.

På Resfeber har vi samlat lyxiga såväl som billiga hotell i Bodö för att underlätta för dig. Det är snabbt och enkelt och du kommer med stor sannolikhet hitta något som passar. 

-

Vädret i Bodö

-1° max / -2° min

Växlingskurs

1 NOK / 1,08 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.