Annons:

Boka hotell i Drammen

Letar du efter ett hotell i Drammen? På Resfeber hittar du ett stort utbud av boenden i den fjordnära staden strax söder om Oslo.

Fördelen med att boka hotell i Drammen när du besöker Norge är att du har närhet till både storstad i form av Oslo och den fantastiska naturen som omger staden. Men även i själva staden hittar du en hel del att göra. Majoriteten av våra hotell i Drammen ligger väldigt centralt, så vilket av dem du än bestämmer dig för att boka har du alltid nära till olika kultur- och konstinstitutioner, som ligger tätt i staden. Drammens teater, Kunst & Antikk-Senteret och Drammens museum är bara några av dem.

Norge är som bekant ett land med högre priser än i Sverige, men
+

trots det har vi gjort ett noggrant urval av prisvärda hotell i Drammen. Titta närmare på våra olika alternativ och boka det som passar dig bäst.

-

Vädret i Drammen

17° max / 2° min

Växlingskurs

1 NOK / 1,09 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.