Annons:

Boka hotell i Fredrikstad

Den vackra kuststaden Fredrikstad ligger i Östfolds hjärta i sydvästra Norge. En liten bit från Oslo så är du där, där tempot är lite lägre och naturen lite vackrare. Vi på Resfeber tycker att fler svenskar borde ta chansen att uppleva vårt grannland i väster och har därför tagit fram ett stort urval av billiga hotell i Fredrikstad.

Fredrikstad är en liten söt stad där det är lätt att ta sig runt och smidigt att förstå sig på stadens bussystem. Dessutom tar färjor dig över vattnet på vackra naturutflykter, och färjan från centrala staden till gamla stan är en storslagen upplevelse. Gamla staden är vackert och har Kongstens fästning som sin krona, en 1500-talsbyggnad
+

som många barn trivs på. Caféerna i centrala stan har fantastiskt kaffe och vi på Resfeber lyfter gärna fram Verdensspeilet, med gott kaffe, goda snacks och en härlig miljö.

Vilket av våra hotell i Fredrikstad du än väljer kan du vara säker på att du befinner dig på bästa möjliga läge, med närhet till landmärken som Borgarsysselmusset, Vattenfallet Sarpsfossen och Nye Fredriksten-stadion.  Trevlig vistelse i Fredrikstad!

-

Vädret i Fredrikstad

6° max / -2° min

Växlingskurs

1 NOK / 1,08 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.