Annons:

Boka hotell i Hamar

Kan hotell i Hamar vara ett alternativ? Om du är sugen att resa till Norge och njuta allt som detta vårt grannland har att erbjuda så är Hamar ett bra tips. Här på Resfeber kan du boka både bra och billiga hotell i Hamar. Du kan hitta boenden i flera prisklasser, så att det passar in med dina behov och din budget. Hotellen vi kan erbjuda i Hamar är alla noga utvalda och har ett bra läge. Är du stor sportfan kan du hitta mycket spännande här. Dels hittar du här fotbollslaget Hamarkameratene hemarena och ishockeylaget Storhamar Dragons. Men alla vintersporter ligger högt i kurs här, vilket visades 1994 då Hamar var en av värdorterna vid vinterolympiaden. Bland annat kunde man här se skridskoloppen i arenan Vikingskipet, medan
+

kortbaneskridskoåkning och konståkning kunde ses i Nordlyshallen. Men du behöver inte älska vare sig skridsko eller sport för att få en njutbar vistelse på ditt hotell i Hamar. Älskar du vacker natur, en skön stämning och den norska mentaliteten - då måste du helt enkelt åka hit. Resfeber kan hjälpa dig med bästa boendet då vi är din resebyrå på nätet. Hos oss kan du enkelt boka ett hotell både snabb och enkelt, för ett pris du gillar nästan mer än själva resmålet.

-
Sporthall, Hamar, Norge

Vädret i Hamar

8° max / -2° min

Växlingskurs

1 NOK / 1,09 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.