Annons:

Boka hotell i Kristiansand

Letar du efter ett nytt resmål? Ditt nästa stopp borde vara vackra Kristiansand i Norge. Med resfeber kan du enkelt boka bra och billiga hotell som passar just dig. Reser du på en budget har vi billiga hotell i Kristiansand som passar dina behov. Vill du däremot spendera lite mer kan du boka ett av våra mer lyxiga hotell. Vi har många alternativ.

Kristiansand är en vacker stad som har mycket att erbjuda. Reser du med barnen är Kristiansand Djurpark något du måste besöka med familjen, det är en av Norges största turistattraktioner. Djurparken har fem olika parker: vatten park, tivoli, nöjespark, skogspark och djurparken. Om du tänkt tillbringa en stor del av semestern i parken så kan vi hjälpa dig att boka hotell i
+

närheten.

Gillar du naturen är Ravnedalen ett tips. Parken är perfekt för familjer, en romantisk picknick och under sommaren många konserter. Ett tips är att inte glömma kameran. Det finns något att göra alla säsonger. Reser du dit under vintern kan du åka skidor då det finns en liten skidbacke tio minuter utanför staden. Åker du hit under sommaren har Kristiansand några av Norges bästa stränder. Hamresanden är en strand där du kan bada både i havet och i sjön.

Flygplatsen är 1.2 mil utanför staden och du kan enkelt ta dig från flygplatsen med taxi, buss eller tåg. Resfeber hjälper dig enkelt att hitta ett bra hotell som passar dina behov.

-

Vädret i Kristiansand

4° max / -2° min

Växlingskurs

1 NOK / 1,10 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.