Annons:

Boka hotell i Narvik

Letar du efter ett billigt hotell i Narvik har du kommit helt rätt. På Resfeber har vi gjort ett stort urval av prisvärda hotell i den norska staden. Vill du istället spendera lite mer pengar på boendet, finns det även lyxigare hotell att välja bland. Alla hotell har ett bra läge och är noga utvalda av oss på Resfeber.

Narvik är en liten stad, vilket innebär att du har nära till allt vilket hotell du än väljer att bo på. Narviks flygplats ligger cirka tio mil utanför centrum. Du kan enkelt ta en flygbuss eller en taxi till centrum.  Ett annat alternativ är att hyra en bil.

Vill du lära dig mer om Narvik kan du med fördel besöka muséet Ofoten, som ger en unik inblick i stadens historia.
+

Narvikfjellet kan du besöka under både sommaren och vintern. Under vintern är skidåkning i fokus då fjället bjuder på fenomenala backar.

Om du är sugen på äventyr och älskar naturen är Narvik ett självklart val. Boka hotell i Narvik med Resfeber och upptäck vårt vackra grannland!

-

Vädret i Narvik

2° max / -6° min

Växlingskurs

1 NOK / 1,08 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.