Annons:

Boka hotell i Oslo

Antalet svenskar i Oslo ökar varje år och det är inte bara oljepengarna som lockar. Boka ditt hotell i Oslo hos Resfeber och upptäck Skandinaviens charmigaste huvudstad. Även om Norge generellt är ett dyrt land, har vi tagit fram en rad billiga hotell i Oslo för dig att välja bland.

Vill du bo nära shopping och caféer, och verkligen känna att du befinner dig i en storstad är tipset att boka ett hotell i närheten av paradgatan Karl Johan.

Vill du ta en paus från storstadspulsen kan du ta tunnelbanan till Frognerseteren och ge dig ut på en av de mest natursköna promenaderna Europa kan erbjuda. För dig som vill bo i gröna områden snarare än mitt i citypulsen har vi mängder av bra erbjudanden på hotell i
+

de lugnare delarna av Oslo.

Använd dig av Oslos utmärkta tunnelbanesystem som faktiskt är ett av Europas mest utbyggda när du tar dig runt i staden. Boka ditt hotell i Oslo med Resfeber och få hjälp att placera dig centralt i staden - sedan har du perfekta förutsättningar, eftersom tunnelbanan går nästan överallt. Vi erbjuder också hotell i anslutning till Oslos flygplats Gardemoen, Skandinaviens näst största.

-
Björvika, Oslo, Norge.

Vädret i Oslo

4° max / 0° min

Växlingskurs

1 NOK / 1,08 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.