Annons:

Boka hotell i Oslo

Antalet svenskar i Oslo ökar varje år och det är inte bara oljepengarna som lockar. Boka ditt hotell i Oslo hos Resfeber och upptäck Skandinaviens charmigaste huvudstad. Även om Norge generellt är ett dyrt land, har vi tagit fram en rad billiga hotell i Oslo för dig att välja bland.

Vill du bo nära shopping och caféer, och verkligen känna att du befinner dig i en storstad är tipset att boka ett hotell i närheten av paradgatan Karl Johan.

Vill du ta en paus från storstadspulsen kan du ta tunnelbanan till Frognerseteren och ge dig ut på en av
+

de mest natursköna promenaderna Europa kan erbjuda. För dig som vill bo i gröna områden snarare än mitt i citypulsen har vi mängder av bra erbjudanden på hotell i de lugnare delarna av Oslo.

Använd dig av Oslos utmärkta tunnelbanesystem som faktiskt är ett av Europas mest utbyggda när du tar dig runt i staden. Boka ditt hotell i Oslo med Resfeber och få hjälp att placera dig centralt i staden - sedan har du perfekta förutsättningar, eftersom tunnelbanan går nästan överallt. Vi erbjuder också hotell i anslutning till Oslos flygplats Gardemoen, Skandinaviens näst största.

-
Björvika, Oslo, Norge.

Vädret i Oslo

8° max / 1° min

Växlingskurs

1 NOK / 1,13 SEK

Alla priser visas i SEK - I alla angivna priser ingår skatt och serviceavgifter
Resevillkor
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.