Annons:

Boka hotell i Tromsö

Upplev nordnorska Tromsö! På Resfeber hittar du många hotell i Tromsö, staden som ofta benämns som "porten till Arktis". Välj om du vill bo i stadens hjärta eller en bit närmare de höga, isiga fjällen.

I Tromsö upplever du unik natur. Många polarexpeditioner har påbörjats just här. Flera hotell erbjuder rundturer till dessa unika platser. För dig som vill veta mer om livet norr om polcirkeln rekommenderas ett besök på Tromsö Museum.

Vi har hotell i Tromsö i alla prisklasser. Vad sägs om att bo på ett hotell med en magisk utsikt över bergen? Eller kanske alldeles i närheten av det bedårande vackra havet med utsikt över hamnen och båtarna? Här väntar ett
+

arktiskt och spännande äventyr.

Förutom sin fantastiska natur så erbjuder Tromsö flera andra sevärdheter som ishavskatedralen, fjellheisen, polarmuseet och Polaria. Staden bjuder också på spännande shopping. Här finns restauranger i toppklass, på menyn återfinns naturligtvis färsk fisk från det isande kalla havet.

Flygplatsen Langnes ligger cirka 5 km från centrum. Till och från flygplatsen tar man sig enkelt med flygbuss, taxi eller hyrbil.

-
Vid hamnen på Tromsö, Norge.

Vädret i Tromsö

-3° max / -5° min

Växlingskurs

1 NOK / 1,10 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.