Annons:

Boka hotell i Trondheim

Majestätiska fjäll, djupa fjordar och sagolik natur. Norge är som hämtat ut en saga. En av de mest intressanta städerna är Trondheim, landets tredje största stad.

Njut av en god natts sömn på ditt hotell i Trondheim sen är du redo att upptäcka staden. Strosa runt i den vackra stadsmiljön och njuta av den lugna atmosfären. De pittoreska trämagasinen som ligger längs älven sätter sin prägel på staden. De centrala delarna upptäcker du enklast till fots, längs din promenad möter du såväl klassiska trähus och modern arkitektur. Så om du bor på Hotell i Trondheim har du nära till allt och kan fylla dina dagar med roliga och spännande aktiviteter.

Stadens
+

främsta sevärdhet är den medeltida katedralen Nidarosdomen, som uppfördes av den helgonförklarade Olav Haraldsson. På sjöfartsmuseet får du veta mer om stadens marina historia. Missa inte heller Bakklandet, här vandrar du längs charmiga kullerstensgator och titta på gamla hamnmagasin. Kanske vill du söka hotell i det här området?

En modernare miljö hittar du i stadsdelen Nedre Elvehamn, ett relativt nybyggt område med många restauranger, kaffebarer och barer. Dessutom hittat du riktigt bra shopping här med allt från små designerbutiker till större shoppingcenter,

Lär känna vår skandinaviska granne, på Resfeber hittar du ett stort utbud av Hotell i Trondheim.

-

Vädret i Trondheim

8° max / 2° min

Växlingskurs

1 NOK / 1,08 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.