Annons:

Boka hotell i Wellington

Boka hotell i Wellington hos Resfeber idag och upptäck vackra Nya Zeeland. Med oss kan du enkelt boka ett billigt hotell i Wellington. Vi erbjuder många hotell i alla prisklasser, välj mellan budgethotell, familjehotell eller varför inte lyxa till det med ett femstjärnigt lyxhotell? 

Wellington har mycket att erbjuda om du gillar naturen. Från Mount Victoria kan du se hela staden och är ett måste när du besöker Wellington. Du kan enkelt köra upp eller om du vill utmana dig själv kan du promenera upp till toppen. Sagan om ringen spelades in på Nya Zeeland och det finns många guidade turer du kan ta om du gillar filmerna.
 
Är du istället intresserad av historia kan du besöka Great War Exhibition som är
+

inriktad på första världskriget. Tillsammans med familjen borde du besöka Wellington Djurpark. Det är landets första djurpark och har över 100 olika arter av djur. Vill du spendera en dag på stranden besök Oriental Bay. Om ditt beroende är kaffe och konst besök Cuba street - där finns också bra shopping och musik. 

Med resfeber bokar du alltid billiga hotell med centralt läge och i Wellington är det inget undantag. Boka med oss och upplev en fantastisk stad.

-
Gatyvy, Wellington, Nya Zeeland

Vädret i Wellington

18° max / 15° min

Växlingskurs

1 NZD / 6,93 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.