Annons:

Boka hotell i Bad Gastein

Hos Resfeber hittar du hotell som passar din budget i svenskarnas österrikiska favorit Bad Gasetin. Oavsett om du drömmer om pudersnö, golf eller vida vidder så bokar du enkelt ditt hotell i Bad Gastein med oss.

Oavsett om du letar efter ett så billigt boende som möjligt eller föredrar lyxhotell och tycker att det är viktigt att hotellet erbjuder faciliteter som pool, ångbastu, massage, behandlingar och spa så hittar du rätt hotell hos Resfeber.

Bad Gasteins fyra olika skidområden når du med skidbuss, du har nära till linbanan Graukogel, och tar dig även lätt till områdena Dorfgastein, Grossarl och Sportgastein. Området stoltserar med ett stort utbud av pister i olika svårighetsgrad vilket gjort Bad Gastein till
+

ett uppskattat vinterresmål.

Resfeber kan även erbjuda hotell i Bad Gastein som ligger bra till för aktiviteter under sommaren. Golfbanan ligger på gångavstånd från våra centrala hotell, från vilka man har utsikt över bergen där du kan njuta av vandring och vida vyer.

Resfeber prioriterar hotell med tillgänglighet och service. Från våra boenden i Bad Gastein tar du dig smidigt till flygplatsen med busstransfer.

-
Bad Gastein, Österrike.

Vädret i Bad Gastein

-3° max / -15° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,04 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.