Annons:

Boka hotell i Saalbach

Hos Resfeber bokar du smidigt och tryggt ett hotell i Saalbach, orten med Österrikes största skidsystem. Här hittar du hotell som passar din plånbok och dina önskemål. Såväl den som vill unna sig lyx som budgetresenären hittar ett boende hos oss.

Hotellen i gemytliga Saalbach håller genomgående en hög standard. I Resfebers utbud kan du välja att bo på ett riktigt flott lyxhotell i slottsmiljö, familjevänliga klassiska hotell i tyrolerstil eller billiga hotell i Saalbach. Nöjen och shopping är nära då orten inte är särskilt stor.

Det fina med området Saalbach-Hinterglemm är att liftsystemet är ihopbyggt. Det går att spendera en hel dag i backen utan att åka två
+

gånger i samma pist. Saalbach är en riktig favorit hos många tack vare fina boenden i direkt anslutning till backen eller skidbussarna. Det är också en ort som är känd för sitt utmärkta nattliv: afterski-ställen, nattklubbar och hotellbarer lever upp till sitt rykte säsong efter säsong.

Den som gillar äventyr, vandring och cykling kan med fördel boka ett av Resfebers noga utvalda hotell i Saalbach om sommaren. Den gemytliga och genuina stämningen som är så påtaglig i Saalbach råder nämligen året om.

-
Alperna runt Saalbach, Österrike.

Vädret i Saalbach

13° max / -2° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,16 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.