Annons:

Boka hotell i Salzburg

Resfeber hjälper dig gärna att boka ett hotell i Salzburg som passar just dig. Vare sig du letar efter lyxhotell eller ett bohemiskt budgetboende har vi ett stort utbud av hotell i Salzburg att botanisera bland.

Salzburg kännetecknas av sitt oerhört rika kulturutbud. Kanske är det inte en slump att Salzburg är staden där Wolfgang Amadeus Mozart en gång föddes? Staden kan än idag liknas vid en porlande flod av musik, arkitektur och kreativitet. Här kan du givetvis besöka otaliga museer dedikerade till stadens stora son, förslagsvis Mozartmuseet på Getreidgasse, som är byggt i kompositörens födelsehus. Men här finns långt mycket mer än bara Mozart - Rezidensgalerie på Rezidensplatz är ett av Centraleuropas vackraste
+

konstmuseum, och på Stiegl-Brauwelt får du en heldagsupplevelse i ölens tecken!

För den som vill ta det lite lugnare kanske det inte är fel att spela ett parti mänsklig schack på stadens jätte-schackbräda, eller att göra en utflykt till saltgruvorna utanför staden. Resfeber erbjuder flertalet lyxhotell i centrala Salzburg, som gör din citysemester extra bekväm.

Salzburg utmärker sig eftersom den är lätt och bekväm att röra sig i till fots och oftast är det lätt att promenera mellan sevärdheterna. Annars kan du givetvis ta dig runt med hjälp av stadens bussystem, och Resfeber erbjuder självklart billiga hotell i Salzburg med bra läge i förhållande till stadens knutpunkter för busstrafik. Som österrikarna själva säger: Salzburg ist eine Reise wehrt!

-
Vy över Salzburg, Österrike.

Vädret i Salzburg

-6° max / -14° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,08 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.