Annons:

Boka hotell i Gdansk

Välkommen till Gdansk! Resfeber har hotell i alla prisklasser i denna nordpolska pärla, allt från billiga hotell till lyxigare alternativ. Välj ditt boende utifrån ungefär vad du vill ha ut av semestern. Om du är i Polen på sommaren för att sola och bada så föreslår vi att du väljer ett av våra hotell i närheten av Brzeźno eller Jelitkowo. Vill du uppleva centrala stan både dag och natt kan det vara smart att välja ett boende på Ołowianka-ön, där staden pulserar dygnet runt. Den gamla hansastaden Gdansk har varit såväl
+

tysk som rysk och polsk genom historien och färgats av ockupationsmakternas kultur. Idag är det en smältdegel av central- och östeuropeisk kultur.

Inom Gdansk finns det en mängd transportsätt. Spårvagnar, bussar och "vattenspårvagnen" tar dig enkelt runt i staden. Resfeber rekommenderar den som vill undvika att promenera och istället främst röra sig i stan med spårvagn och buss att låta oss leta upp ett hotell i Gdansk som ligger nära tågstationen Gdańsk Główny, som är en central knutpunkt. Resfeber vill också påminna om att hotellstandard i Polen är något lägre än i Sverige. Därför kan det vara en god idé att boka in sig på ett hotell med betyg från tre stjärnor och uppåt.

-
Vy över Gdansk, Polen.

Vädret i Gdansk

11° max / 7° min

Växlingskurs

1 PLN / 2,41 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.