Annons:

Boka hotell i Gdynia

Resfeber erbjuder utvalda och billiga hotell i Gdynia. Gdynida är en del av Polens "trestadsområde", det vill säga Gdansk, Sopot och Gdynia. För tyskar har den polska nordkusten varit en populär destination länge på grund av de fina städerna och då landet är billigt att leva i. Havet är ständigt närvarande i Gdynia och stranden är en av Europas längsta. 

Resfeber rekommenderar att du bokar hotell i god tid i förväg om du vill resa till Gdynia under sommaren eftersom staden är mycket populär. Men även den som får ett spontant infall och blir sugen på en semester med bara några dagars varsel kan hitta riktigt billiga hotell i Gdynia hos oss på Resfeber. Vi ber er också ta
+

hänsyn till att hotellstandard i Polen är några snäpp under den skandinaviska. Därför vill vi på resfeber uppmana den som vill bo på ett boende som motsvarar hens vardagsstandard att boka hotell med tre stjärnor eller fler i betyg. Boka ditt hotell i Gdynia idag!

-

Vädret i Gdynia

8° max / 1° min

Växlingskurs

1 PLN / 2,38 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.