Annons:

Boka hotell i Sopot

Det är inte enbart Gdansk och Gdynia som är populära i trestadsregionen i Norra Polen. Allt fler väljer istället att bo på hotell i Sopot. Medan Gdansk och Gdynia är lite livligare orter så passar Sopot dig som vill ha en avslappnad semester. Vi på Resfeber rekommenderar varmt en resa till Sopot, då det är en hotelltät stad med det mesta av det bästa. I Sopot finns hotell i alla prisklasser, från lyxhotell för den kräsna resenären till budgetalternativ för backpackern.

Sopot är en myllrande men samtidigt lugn stad. Här kan du spela minigolf vid stranden eller ta en cykeltur i den magnifika trestadsparken. Långa bad i Sopot är aldrig fel, här bränner solen starkare än i Sverige, men vindarna smeker
+

också svalare. De flesta av Resfebers hotell i Sopot ligger nära Monte Cassino-gatan där du hittar shopping i världsklass samt mängder av caféer och restauranger.

Du som kan tyska tar dig enkelt fram i Sopot, men allt fler har också börjat lära sig engelska. De yngre invånarna blir ofta väldigt glada när de får chansen att prata engelska med turister i Sopot. Tänk på att hotellen i Polen håller lite lägre standard än i Sverige. Se därför till att boka trestjärnigt eller högre om du vill vara säker på att upplevelsen motsvarar det du är van vid på hemmaplan. 

-
Sopot, Polen

Vädret i Sopot

2° max / -2° min

Växlingskurs

1 PLN / 2,34 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.