Annons:

Boka hotell i Moskva

Rysslands huvudstad, det ständigt omsusade Moskva, ter sig ibland mer avlägset än någonsin. Men med hjälp av oss på Resfeber kan du få hjälp att boka hotell i Moskva snabbt och enkelt. Sen är det bara att skaffa ett visum och ge dig ut på äventyr, för den ryska centralorten är verkligen något utöver det vanliga och saknar helt motstycke i Skandinavien, ja kanske faktiskt i hela världen.

I Moskva kommer du slås av häpnad gång på gång. Stadens unika karaktär syns i varje byggnad, varje gränd och i varje människas ögon. Här finns sevärdheter som du läst om i mängder av populärkultur: Lenins mausoleum, Röda torget, Kreml, Gribojedovklubben och Bolshoiteatern. Men det
+

kanske allra mest sevärda är nog ändå att bara strosa runt på gatorna och i parken vid Biskopsdammarna.

Gång på gång sägs det att Moskva är världens dyraste huvudstad. Det är sant att det kan vara svårt att hitta billiga hotell i Moskva, och därför är vårt råd att du går igenom vårt väl valda utbud av prisvärda hotell i Moskva. Vi listar det bästa möjliga, vare sig du är ute efter att spara in hundralappar eller om du snarare är ute efter ett lyxhotell. Hitta rätt hotell för dig här på Resfeber. 

-
Röda torget, Moskva, Ryssland.

Vädret i Moskva

1° max / -2° min

Växlingskurs

1 RUB / 0,17 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.