Annons:

Boka hotell i St. Petersburg

Välkommen till det som kallas för en av världens vackraste städer! Vi har hotell i St. Petersburg för dig som vill uppleva de ståtliga paradgatorna och platsen där Dostojevskij skrev sina mästerverk. Med våra väl utvalda hotell kommer du nära en stad som har mycket att erbjuda sina besökare. Vad sägs om en visit till Vinterpalatset?

Vi erbjuder hotell i St. Petersburg i alla prisklasser. Kanske vill du komma nära sevärdheter som Katarinapalatset eller Peter-Paul-fästningen? Eller vill du hellre bo på den ståtliga Paradgatan Nevskij Prospekt? De breda avenyerna, de mäktiga boulevarderna och de stora torgen ger staden en unik känsla. Här hittar du hotell av varierande standard, från enkla boenden till lyxhotell i
+

barockstil.

Stora delar av stadskärnan är kulturskyddad. Den kulturintresserade får inte missa Eremitaget som visar en av världens främsta konstsamlingar. Här kan du se mästare som Leonardo da Vinci, Michelangelo, van Gogh, Matisse, Renoir, Cézanne och Monet.  På Mariinskijteatern kan du också uppleva balett och opera i absolut världsklass.

St. Petersburg har mycket att erbjuda och vi har noga valt ut ett stort antal hotell till dig - välj mellan en rad olika prisklasser och standarder. Välkommen till St. Petersburg!

-
Rosor i St Petersburg, Ryssland.

Vädret i St. Petersburg

-5° max / -9° min

Växlingskurs

1 RUB / 0,17 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.