Annons:

Boka hotell i Belgrad

Belgrad är en minst sagt historiskt intressant stad som bär på enorma mängder kulturarv. Ditt hotell i Belgrad hittar du här på Resfeber, och sedan är det bara att ge sig av för att uppleva en av Europas just nu hetaste städer!

Förutom sin skälvande historia förknippas Belgrad i allt högre grad med ett vibrerande klubbliv. En del påstår till och med att vi i Serbiens huvudstad kan hitta det nya Berlin, inte minst när det gäller kultur- och uteliv.

Det är nere vid floden som de nya och hippa kvarteren finns. Boka ditt hotell i Belgrad nära Donau för att vara säker på att hitta rätt om det är den typen av omgivning du är ute efter. Staden trafikeras av trådbussar som har ett relativt
+

lättförståeligt och omspännande system, och här på Resfeber hittar du enkelt hotellboende nära stora knutpunkter, såsom exempelvis Slavija-torget.

På Resfeber gör vi alltid en noggrann research av de hotell som vi erbjuder. Därför kan vi lova billiga hotell i Belgrad som matchar alla dina krav och förväntningar. Men när du bokar, ha i åtanke att standarden i Serbien är betydligt lägre än i Sverige. Därför kan det vara klokt att boka ett fyra- eller femstjärnigt hotell om du prioriterar komfort och västerländsk standard.

-

Vädret i Belgrad

23° max / 11° min

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.