Annons:

Boka hotell i Singapore

Korsa jordklotet och landa i Singapore! Här händer det mesta som är värt att snacka om i världen just nu och Resfeber har mängder hotellalternativ för just dig. Vi kan erbjuda allt från lyxhotell till billiga hotell i Singapore!

Spännande natur och häftig arkitektur - skulle man sammanfatta Singapore i ett rim skulle vi nog landa någonstans där. Men Singapore gör sig bäst utan sammanfattningar; låt dig istället uppleva staden och landet på närmsta möjliga håll. Ta en promenad i Bugis och Kampong Lang och shoppa bland alla världens mest förnäma märken. Nybyggda Marina Bay är superhäftigt och ser ut som en framtidsstad. I norra Singapore finns Singapores berömda zoo - kul för en
+

semester med barnen. Vilken sevärdhet du än är mest sugen på ser Resfeber till att du får ett hotell i Singapore som är perfekt beläget för att just du ska få bästa möjliga semesterupplevelse här.

Singapores flygplats, Changi Airport, är en av världens mest effektiva, här går det undan och om du behöver stanna i Singapore över natten för en mellanlandning så kan Resfeber hjälpa dig att boka ett hotell i närheten. 

-
Singapore vy från vattnet.

Vädret i Singapore

31° max / 27° min

Växlingskurs

1 SGD / 6,77 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.