Annons:

Boka hotell i Alcudia

För dig som funderar på, eller redan har bestämt dig för en solsemester på Mallorca finns det mängder av billiga hotell i Alcudia att välja bland. Denna hyggliga hamnstad lämpar sig alldeles utmärkt för såväl barnfamiljer som par eller den ensamåkande.

Vill du ha nära till stranden och krypavstånd till en rad olika caféer och restauranger är vårt tips att boka ett boende nära Port de Alcudia. Denna gamla, men moderniserade fiskehamn erbjuder allt som för den bekväme semesterfiraren.

Bryr du dig mer om kultur, historia och sevärdheter ska du istället se dig om efter ett hotell inne i Alcudias centrum, som bjuder på allt från modernt stadsliv till gamla områden med många
+

anor och lämningar från medeltiden.

Ett annat tips är att med bil ta sig ut i de vackra områdena utanför staden. Personalen på ditt hotell i Alcudia hjälper dig gärna att hitta rätt hyrbilsalternativ för dig. 

Det absolut smidigaste sättet att ta sig till Alcudia från flygplatsen, som är belägen utanför Palma, är med taxi och kostnaden är cirka 70 euro. Det går även, men tar längre tid, att åka kollektivt med buss.

Leta runt bland vårt stora utbud av hotell i Alcudia och hitta det som passar dig bäst!

-

Vädret i Alcudia

16° max / 10° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,16 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.