Annons:

Boka hotell i Alicante

Funderar du på att spendera din semester på den mångsidiga och fullkomligt underbara medelhavskusten? Hos Resfeber bokar du enkelt och smidigt billiga hotell i spanska Alicante. Här njuter du av ett fantastiskt medelhavsklimat, avkopplande sandstränder, en stor nypa kultur och intressant historia. Dessutom kan du ta del av spännande sevärdheter, roliga aktiviteter och det livliga nattlivet - allt detta i enastående vackra omgivningar!

Alicante är en otroligt vacker stad med sina palmkantade avenyer, mysiga gågator, vackra byggnader och historiskt intressanta lämningar. Inne i Alicante tar du dig enklast runt med stadsbussarna eller taxi. Dock ska inte vandring till fots underskattas. När du promenerar är det lätt att ta del av många vackra
+

smultronställen som annars lätt missas. Oavsett om du vill bo så centralt som möjligt eller hellre väljer ett strandnära boende är det enkelt att hitta ett bra hotell hos Resfeber.

Ett hett tips när du befinner dig i Alicante är att ta en tur med Turibus. På bussturen får du se hela staden och lära dig en hel del intressant information om staden. Du kan stiga av och på bussen så många gånger du vill under dagen. Andra sevärdheter är exempelvis det arkeologiska museumet Marq, konstmuseumet Gravina samt den gamla staden som bjuder på många kulturskatter.

Boka ditt hotell i Alicante redan idag - i denna vackra stad hittar du boenden i alla prisklasser. 

-
Vy över hamnen i Alicante, Spanien.

Vädret i Alicante

20° max / 10° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,07 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.