Annons:

Boka hotell i Benidorm

Oavsett om du främst åker till Benidorm för den fyra kilometer långa strandremsans skull, vill spela golf eller njuta av spanskt nattliv så har vi på Resfeber boendet för dig. Hos oss kan du välja mellan prisvärda nya lyxhotell och anrika billiga hotell i Benidorm. Alla noga utvalda för att passa barnfamiljer, par, ensamåkande och grupper.

För den som söker en sol- och badsemester är det nära till den familjevänliga stranden Playa de Poniente från våra centralt liggande hotell i Benidorm. Du tar dig också till fots från ditt boende i stadskärnan till de populära stränderna Playa de Malpas och Lavante med sitt stora utbud av vattensporter och strandrestauranger.

Tänker du spendera mycket
+

tid på golfbanan har vi boenden precis intill Villaitana. Här kan du svalka dig i hotellets fina pool efter 18-håls rundan. För den som vill njuta av shopping, restauranger och nattliv precis utanför dörren är ett boende i gamla stan att rekommendera. Barnfamiljer och andra äventyrslystna tar sig lätt från hotellet med buss eller taxi till vattenparkerna Marine Park och Aqualandia samt nöjesfältet Terra Mitica.

Många hotell hjälper till med transfer från flygplatsen i Alicante, du kan också enkelt ta dig till Benidorm med buss eller taxi. När du bokar med Resfeber finner du praktisk information över de faciliteter som våra utvalda hotell erbjuder.

-
Stranden i Benidorm, Spanien.

Vädret i Benidorm

15° max / 8° min

Växlingskurs

1 EUR / 10,05 SEK

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.